legend

Orígens de la civilització

Libro
15,00 €
Cantidad

Descripción
L'era del déus emmascarats i els reis coberts.

Manifest per una civilització democràtica, Volum I.

Abdullah Öcallan.

L'obra "Manifest per una civilització democrática" és la mes important d'Abdullah Ocalan, líder del moviment revolucionan kurd. S'hi reflexa de forma extensa i completa la seva proposta política, el non paradigma que va adoptar el moviment després de l'abandonament de la vía marxista-leninista: el Contederalisme Democrátic.

En aquest primer volum Ocalan investiga sobre els orígens mateixos de les grans estructures opresives: el patriarcat, l'estat i el capitalisme. Analitza com evoluciona la societat des de la prehistoria i quins mecanismes socials es creen per a justificar l'opressió, les ¡ajusticies i la desigualtat.

Pero abans també planteja qüestions al voltant del métode científic, sobre quina metodología d investigado s na d utilitzar per arribar a conclusions realment alliberadores.

En definitiva, és una obra complexa que posa les bases per a comprendre les seves propostes i análisis deis següents volums. La totalitat deis beneficis derivats de ledició d'aquest llibre es destinen a solidaritat amb el Kurdistán.

Aquest llibre forma parí de la col-lecció Sol de Revolta, una serie de textos per apropar la realitat de la revolució kurda.

Editorial Descontrol - Colectivo Bauma - Azadi. Barcelona 2016
298 págs. Cartoné 22x15 cm
ISBN 9788416553563

Detalles
Descontrol
Libro
16 otros productos en la misma categoría: