legend

La Rosa il.lustrada

Libro
17,00 €
Cantidad

Descripción
Trobada sobre cultura anarquista i lliure pensamente

Asociació cultural Alzina i Clemente Penalva Verdú (Coords.)

L’anarquisme ha sigut un dels moviments polítics més destacats en la societat moderna, des dels inicis del segle XX fins a l’actualitat. Ha fet una profunda anàlisi de les transformacions provocades per la revolució industrial i ha travessat tots el àmbits de la vida social (treball, joventut, cultura, formació, ciència i art). Per això, cal reconèixer la seua important presència en molts esdeveniments de la història d’Espanya i del País Valencià, a més de la seua influència en els moviments socials i culturals actuals.
Aquest llibre reflecteix els continguts d’unes jornades celebrades en la Universitat d’Alacant que tenien com a objectiu desfer tòpics sobre l’anarquisme ibèric. Per altra banda, mitjançant un recorregut temàtic, el lector pot descobrir l’estat actual de la investigació sobre els diferents temes abraçats i les reflexions que el moviment anarquista ha fet sobre si mateix al llarg de la seua història.
Este libro (coordinado por la Asociación Cultural Alzina) refleja los contenidos de unas jornadas celebradas en la Universidad de Alicante que tenían como objetivo deshacer los tópicos existentes en torno al anarquismo. Esto se hizo mediante un recorrido temático, desde las prácticas hasta las expresiones, e histórico, de los desarrollos del anarquismo ibérico, desde los inicios del siglo XX, hasta las manifestaciones actuales, pasando por la experiencia singular de la Revolución Española. Por otra parte, además del estado actual de la investigación sobre las diferentes temáticas, el lector puede ver las reflexiones que el movimiento anarquista hace sobre sí mismo.

Universidad de Alicante, Servicio de Publicaciones, Colección Monografies. Alicante 2006
220 págs. Rústica 24x17 cm
ISBN 978-84-7908-870-5
Libro en Castellano y Catalán

Detalles
Libro
16 otros productos en la misma categoría: